Accordeons in de verhuur

Wij bieden ook een huur-koop-systeem aan voor (beginnende) accordeonisten

Kinderen mogen naar de academie vanaf 6 jaar. Bovendien mogen ze vandaag de dag onmiddellijk een instrument kiezen. Deze jonge leeftijd vergt echter een instrument dat aangepast is aan hun gestalte, dit geldt voor de gitaar, viool, dwarsfluit,… en ook voor de accordeon! 

Zelfs onze allerkleinste accordeons (bijvoorbeeld het model Nano) bevatten alle kwaliteitsvolle elementen die we eveneens terugvinden in hun grotere tegenhangers. De grootte van de accordeon is zeer belangrijk voor de stabiliteit tijdens het spelen. Een accordeon mag niet te groot, maar zeker ook niet te klein zijn. Een afwijking in één van beide richtingen kan zorgen voor nek-, schouder-, of rugproblemen. Daarom hebben we voor de leeftijd tussen 4 en 14 jaar tientallen verschillende modellen in verhuur. Waarom zeggen we  tot 14 jaar? Vanaf die leeftijd kunnen de meesten een volwassen formaat accordeon de baas. We verhuren dus met andere woorden voor de leeftijd tussen 4 en 99 jaar.

Onze beginnende accordeonist zien we gemiddeld elke twee jaar terug zodanig dat we een aangepast model kunnen aanbieden. De docenten spelen hierin een zeer belangrijke rol. Zij geven immers aan wanneer de accordeon te klein wordt.

Accordeonspeelster
Verhuur accordeons

De meest populaire modellen

Ook de gevorderde of ambitieuze student vindt bij ons wat hij zoekt. We hebben maar liefst zes verschillende convertormodellen in verhuur. De laatst toegevoegde accordeon aan ons assortiment en tevens meest complete instrument in verhuur is de Prestige Junior van Pigini. Deze driekorige convertoraccordeon is één van de meest populaire modellen wereldwijd.

We gebruiken uitsluitend Italiaanse accordeons van de best mogelijke kwaliteit, dit is voor u een waarborg voor speelplezier zonder (technische) problemen én een mooi geluid.

We verhuren accordeons het hele jaar rond!

Na de huurperiode wordt het betaalde huurbedrag van het laatste jaar volledig in mindering gebracht bij aankoop van een accordeon. Dit kan de gehuurde zijn, maar dat hoeft niet.

We gaan graag samen op zoek naar jouw ideale accordeon. Hiervan wordt dan de huurprijs in mindering gebracht. Hebben we die accordeon niet op voorraad? Geen nood! Dan kan je je huurinstrument blijven verder gebruiken aan een goedkoop tarief en dit tot aan de levering van je droomaccordeon.

De huurinstrumenten worden voorafgaand grondig gecontroleerd in ons atelier en zijn volledig in orde.

DSC2338mod1

Bent u van plan om een accordeon te huren?

We nodigen u graag uit in onze muziekwinkel in Malle of maak een afspraak in Deinze!
Zaterdag 13 juli gesloten * fermé samedi 13 juillet